• Jeugdcommissie

  De jeugdcommissie is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de jeugdafdeling van vv Kessel. We stellen ons tot doel om iedereen in de gelegenheid te stellen om goed te kunnen trainen en voetballen. Wij houden ons dus bezig het organiseren van goede trainingen, het werven en selecteren van goede trainers en leiders. Daarnaast proberen we een goede structuur neer te zetten zodat iedereen over dezelfde trainingsmiddelen en oefenstof (VTON app) beschikt. Zo trainen in principe alle teams van een lichting op hetzelfde tijdstip. Over de gehele jeugd proberen we duidelijke afspraken te maken en verwachtingen helder te krijgen, zodat iedereen fatsoenlijke speeltijd krijgt en kansen om zich te ontwikkelen op het voetbalveld. Het regelen van scheidsrechters en het (her) plannen van wedstrijden is ook een flinke uitdaging binnen de jeugdcommissie.

  Daarnaast is er nog veel te organiseren wat niet direct over voetbal gaat. Zoals het organiseren van teamfoto’s, ondersteunen van diverse activiteiten in en rondom de vereniging.

  De meest uitdagende taak ligt echter in de indeling van de teams. Het is ieder jaar een uitdaging om iedere speler en speelster op de juiste plek te krijgen. De jeugdcommissie besteedt daar veel tijd aan. Het is een proces dat gedurende het hele seizoen loopt, waarin onder andere gesproken wordt met trainers, leiders en coördinatoren. Desondanks de zorgvuldigheid hebben we niet altijd de illusie dat we dit perfect doen. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op.

  Heeft u een vraag? Stuur een email bericht naar de jeugdcommissie, jeugd@vvkessel.nl of neem contact op met een van onderstaande contactpersonen.

  Leden jeugdcommissie en taken:

  Luc van Hensberg:        wedstrijdsecretaris en scheidsrechters indeling

  Kim Hunnekens:           coördinator JO19, JO17, MO17 en JO15

  Freek Hillen:                 coördinator JO13, JO12, MO12 en JO11

  Ge van Bommel:           coördinator JO10, JO9, JO8 en kabouters

  Ruud Hillen:                 voorzitter jeugdcommissie + bestuurslid jeugdzaken