• 30 November - Op een koude donderdagavond heeft het vaandelteam van VV Kessel een ruime thuiszege geboekt. Met 4-1 werd Oranjeblauw in de tweede helft verslagen. Hiermee staat Kessel nog altijd maar op 3 punten achterstand van koploper Neer.

    Kessel opent de wedstrijd dramatisch. Na knullig balverlies op het middenveld kan de rechtsbuiten van Oranjeblauw naar binnen snijden. Kessel verdediger Luuk van Dael probeert het schot te blokken en de bal wordt veranderd van richting naar de korte hoek. Doelman Bart Jacobs is dan al op weg naar de lange hoek en kan een vroege tegentreffer niet meer voorkomen. Kessel al snel op een achterstand. Daarna zijn het alleen nog de roodhemden die het spelbeeld bepalen. Eerste grote kans is voor Wessel van Nisselroy die na een mooie aanval een verraderlijk schot in huis heeft. Deze poging wordt goed gepareerd door de doelverdediger van Oranjeblauw. Daan Verstegen is de volgende Kesselnaar die gevaarlijk wordt. Uit een hoekschop krijt Daan in de kluts de bal voor zijn voeten, maar helaas belandt zijn inzet op de paal.

    In de rust wordt het konijn uit de hoge hoed getoverd en de zieke Willem Kruijk staat plots aan de aftrap van de tweede helft.

    Dit geeft het elftal van oefenmeester Henri Houben kennelijk vleugels. Al direct na de intermezzo komt Kessel op gelijke hoogte. Willem bedient Wessel die met een slim zetje zijn tegenstander op zij zet en vervolgens de bal door de benen van de keeper puntert 1-1. Meteen daarna komt Kessel op voorsprong. Bram Geraedts bedient Rick Peeters met een afgemeten voorzet en Rick kopt uitstekend binnen! 2-1. Schade binnen 5 minuten na rust hersteld. Diezelfde Rick Peeters mag enkele minuten later vanaf 11 meter voor de 3-1 na een overtreding op Willem. Rick faalt niet vanaf de stip en gooit de wedstrijd op slot. Met nog ruim een half uur te spelen komt Kessel zelfs op een marge van 3. Een voorzet van Willem wordt door spits Roy Peeters met het hoofd knap teruggelegd waardoor Luuk van Dael de bal van dichtbij kan binnen tikken. 4-1. Dit is tevens de eindstand.

    A.s. zondag gaat Kessel op bezoek in Belfeldia. Een wedstrijd die voor Kessel drie punten moet opleveren willen we blijven aanhaken bij de top in 4D.