• VV Kessel speler Sam Mulder nam deel aan het internationaal jeugdtoernooi in Maasbree

    31 aug 2023 Beheerder
  • Op zaterdag 26- en zondag 27 augustus 2023 vond alweer voor de 17e keer het MIRU&HJS MVC TOP Onder 12 Toernooi plaats op de velden van MVC'19 in Maasbree. De organisatie had het dit jaar wederom voor elkaar gekregen om zowel de nationale als internationale jeugdvoetbal top naar Maasbree te halen.

    Vanuit Nederland namen dit jaar de onder 12 ploegen van AFC Ajax, Feyenoord, PSV, AZ, Vitesse, FC Utrecht en VVV-Venlo deel aan het toernooi. Verder namen vanuit vier verschillende Europese landen de ploegen van Chelsea FC, Aberdeen FC, Borussia Dortmund en KRC Genk deel aan het toernooi.

    Naast deze elf betaald voetbalorganisaties, nam er dit jaar ook weer een regioteam deel aan dit prestigieuze jeugdtoernooi. Dit team was door de trainers Theo Tielen, Ron van den Kerkhof en Marco Daniƫls samengesteld uit jeugdspelers uit de gemeentes Peel en Maas, Horst aan de Maas en de gemeente Venlo.

    Vanuit onze voetbalvereniging VV Kessel nam Sam Mulder deel aan het geselecteerde regioteam. Met dit team namen zij het in de poule fase op tegen de ploegen van Feyenoord, Ajax, Aberdeen FC, Vitesse en Borussia Dortmund.